LA VANGUARDIA 10 Agosto 2014
Helados con coordenadas


El Periódico 17-04-2014
“Si prueban el helado les convenzo”


Bio Eco Actual Juliol-Agost 2013
És temps de gelats


Diari ARA 3 d’Agost 2014
Com es reconeix un bon gelat


LA VANGUARDIA 12-05-12
Els semàfors


LA VANGUARDIA 12-05-12
Tendències: Oportunitats de feina


L’Econòmic 15-21 Juny 2013
Bodevici amplia la franquícia de gelats i iogurts saludable


Time Out (30 Maig a 5 Juny 2013)
Punt dolç, iogurt gelat ecològic


QUÈFEM (La Vanguardia) 19-07 al 25-07 del 2013
PORTADA


QUÈFEM (La Vanguardia) 19-07 al 25-07 del 2013
NO TOTS ELS GELATS SON IGUALS


Revista CUINA nº 134
Gelats


L’independent de Gràcia 17-06-11
Revolucionant el món del gelat


L’Independent de Gràcia 21-09-12
Iogurt gelat, què hi ha darrera del nom ‘bio’


Diari Ara Estiu 12-08-11
Gelats intel·ligents


Diari Ara Estiu 16-07-11
Pecats venials (i ecològics)


Time Out Barcelona 5-11 d’Abril 2012
Iogurt gelat de llet de cabra


QUÈFEM (La Vanguardia) 12-08 al 18-08 del 2011
PORTADA


QUÈFEM (La Vanguardia) 12-08 al 18-08 del 2011
Queda’t gelat (1/2)


QUÈFEM (La Vanguardia) 12-08 al 18-08 del 2011
Queda’t gelat (2/2)


Time Out Barcelona 3-9 d’Agost 2011
Un punt dolç, gelat de nata i sorbet de gerds